Grup Hepsi Fun Clup 'a Hoşgeldiniz
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Grup Hepsi Fun Clup 'a Hoşgeldiniz

Gülçin Ergül ,Cemre Kemer ,Yasemin Yürük ve Eren Bakıcı Fan Clup'a HoŞgeldiniz.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

kanyon alışveriş merkezine koşuuuuuun

YazarMesaj
en büyük gülçinci
gяυρ нєρѕι ƒυη
gяυρ нєρѕι ƒυη
en büyük gülçinci

Nerden? : gülçinimin yanından

kanyon alışveriş merkezine koşuuuuuun Empty
MesajKonu: kanyon alışveriş merkezine koşuuuuuun   kanyon alışveriş merkezine koşuuuuuun Icon_minipostedCuma Şub. 22, 2008 1:10 pm

ARKADAŞLAR HEPSİ WİNX SİNEMA FİLMİ İÇİN 23 ŞUBAT 2008DE KANYON ALIŞVERİŞ MERKEZİNDE...BUNU COK UĞRAŞTIM VE BULDUM KANYON ALIVERİŞ MERKEZİNİN ADRESİNİ DE VERİYORUM. ORADAKİ MARS SİNEMEDA SEANSLAR 11-00
13-00
15-00
17-00
19-00
21-15(C.TESİ)
GALİBA YA 11-00 YADA 13-00 DA GELİCEKLER ONU TAM BİLMİYORUM

KANYON ALIŞVERİŞ MERKEZİ ADRESİ:::
metro: ile metro levent durağında inerek..
kendi aracınızla: maslak yönünde beşiktaş yönüne giderken,kanyon büyükdere cad. üzerinde,.4levent ile levent arasında yer almaktadır.
toplu taşıma aracıyla:tüm maslak - beşiktaş güzergahında calışan iett otobüsleri ve sarıyer-beşiktaş münibüsleriyle ile kanyona ulaşabilirsiniz...büyükdere cad. 4.levent ile levent arasında yer almaktadır...

ARKADAŞLAR BU GECE UYUMADIM HİÇ VE ARAŞTIRMA YAPTIM 3 TANE GÜZEL HABER YAYINLADIM.ELİMDEKİ BİLGİLERDE BÜTÜNLEŞİP SİZİN HUZURUNUZA SUNDUM.(AYRICA FİLM BİTİNCE DİZİ CEKİMLERİ VARMIŞ SARIYER SAHİL VE BEŞİKTAŞ CİHANGİR EVDE)(BU HABERİ YAYINLAMIŞTIM AMA OLSUN ŞİMDİ FİLMDEN SONRA OLĞUNUDA bende yeni öğrenim cünkü SÖYLEYİM) İLGİLENENLER BUDA DUYRULUR... ARKADAŞLAR BEN SİTEYE YENİ ÜYE OLDUM VE SİZE COK GÜZEL HABERLER SUNUCAM bu haberide alışveriş merkezinin sitesinden öğrendim geleceklerini...YORUMLARNIZLA İNŞ BENİ MUTLU EDERSİNİZ...
[a][l][ı][n][t][ı][d][ı][r]
http://turtakaremel.blogspot.com

kanyon alışveriş merkezine koşuuuuuun
1 sayfadaki 1 sayfası